Wojtek Wolski tuli kovin odotuksin NHL:ään. Puolalaistaustainen kanadalainen takoi parhaalla juniorikaudellaan OHL:ssä 56 pelissä 128 (47+81) pistettä.

Colorado Avalanche varasi Wolskin vuonna 2004 varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen 24. pelaajana. Hyökkääjä pelasi lopulta kahdeksalla eri kaudella taalajäillä, mutta nykyisin 34-vuotias Wolski pelaa Euroopassa.

Wolski teki NHL-urallaan runkosarjassa 451 pelissä tehot 99+168=267. Coloradossa pelattuaan Wolski edusti Pohjois-Amerikassa silloista Phoenix Coyotesia, New York Rangersia, Florida Panthersia ja lopuksi Washington Capitalsia.

Sittemmin Wolski on takonut hyvää tulosta Euroopassa. Rankkarispesialistina tunnettu Wolski voitti KHL:n Gagarin Cupin keväällä 2016 Metallurg Magnitogorskissa.

Tämän lisäksi Wolski on toiminut Torpedon kapteenina ja pelannut myös KHL:n kiinalaisseura Kunlun Red Starissa. Viime kaudella Wolski siirtyi Kunlunista kesken kauden Oceláři Třinecin riveihin Tšekin Extraligaan.

Nyt Hokej.cz-sivusto kirjoittaa Wolskin olevan siirtymässä toisen tšekkiläisseuran Pardubicen paitaan. Oceláři Třinecissä hän teki hurjaa jälkeä: Wolski iski 13 ottelussa tehot 10+7.