Dallas Stars heitti äskettäin tsekkipuolustaja Ondrej Valan siirtolistalle. Kun seuralla ja pelaajalla ei ollut sopimusta enää ensi kaudeksi, luopui Stars tempulla kaikista Valan oikeuksista. Pelaaja oli täten heti valmis tekemään sopimuksen muualle, ja niin hän on ilmeisesti tekemässäkin.

Tsekkiläinen Hokej-sivusto kirjoittaa, että pakki on siirtymässä ensi kaudeksi kotimaansa Dynamo Pardubiceen. Eurooppaan suuntaaminen on ollut ilmassa sen ajan, mitä puolustaja nyt vapaana on ollut. Pelaaja on kuulemma paraikaa muuttamassa Pardubiceen, ja siirto tulee julki pian.

Seura on tsekille tuttu, sillä hän lähti nimenomaan Pardubicen junnuista rapakon taakse kauden 2014-15 jälkeen. Pohjois-Amerikassa puolustaja pelasi WHL:ssä, AHL:ssä ja ECHL:ssä, mutta NHL jäi haaveeksi.

Lähes kaksimetrinen ja vajaat satakiloinen 22-vuotias puolustaja iski lätäkön takana kaudesta toiseen noin pariakymmentä pinnaa per runkosarja – sarjasta riippumatta.