Viimeisimpänä liigajoukkue Pelicansissa vaikuttanutta Ville Niemistä on huhuiltu pitkin kevättä ja kesää Ruotsiin luotsiksi. Persoonan on arveltu päätyvän Allsvensakin Modoon, ja viimeksi sunnuntaina nuo huhut saivat taas tuulta purjeisiinsa.

Jo aiemmin samasta asiasta huhuillut Expressen kirjoitti viikonloppuna, että nyt Niemisen siirtyminen Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Modon peräsimeen on varma juttu. Pahvi on kuulemma jo allekirjoitettu.

Lähteen mukaan se on hyvinkin todennäköistä, että örnsköldsvikiläisjoukkue julkaisee pelaajana Stanley Cupin voittaneen Niemisen sopimuksen ihan lähitulevaisuudessa.

Nieminen on toiminut valmentajan puuhissa kaudesta 2015-16 lähtien. Hän on toiminut pääluotsina Mestiksen KeuPassa ja Liigassa siis Pelicansissa sekä Jukureissa apuvalmentajana.