Detroit Red Wings on uudistamassa joukkuettaan kovalla kädellä ensi kaudeksi. Detroit Free Pressin toimittaja Helene St. Jamesin mukaan joukkue ei ole tarjoamassa jatkosopimuksia Jimmy Howardille, Trevor Daleylle tai Jonathan Ericssonille.

Erityisesti Howardin ja Ericssonin potkiminen on iso asia, sillä kumpikin on edustanut Detroitia koko NHL-uransa ajan. Parhaat päivät ovat kummallakin jo kaukana takanaan.

Howard torjui viime kaudella 27 ottelussa. Hänen torjuntaprosenttinsa oli vaatimaton 88,2, mutta joukkue hänen ympärilläänkään ei antanut tukea.

Ericsson puolestaan heitettiin siirtolistalle jo kesken kauden, mutta kukaan ei huolinut häntä. Ruotsalaiskonkari pelasi 18 NHL-ottelua kiikaritehoilla.

Viime vuosina loukkaantumisista kärsinyt Daley pelasi niin ikään vain 43 ottelua. Nopeana luistelijana tunnettu kanadalainen keräsi runkosarjassa vain seitsemän syöttöpistettä.

Kolmikosta Ericssonin odotetaan päättävän uransa tähän kauteen. Daleyllä ja Howardilla voi puolestaan olla vielä annettavaa NHL-tasolla, mutta kumpikin joutuisi tyytymään isoihin palkkaleikkauksiin.