Vancouver Canucksin puolustaja Quinn Hughes on vahva ehdokas NHL-kauden parhaaksi tulokkaaksi. 20-vuotias puolustaja nakutti runkosarjan 68 ottelussa tehot 8+45=53. Tällä lukemalla irtosi tulokkaiden pistepörssin voitto.

Puolustajalle saavutus on äärimmäisen harvinainen. Aiemmin vain kaksi pakkia ovat vieneet tulokkaiden pistepörssin voiton omiin nimiinsä: Bobby Orr ja Brian Leetch.

Hughes on erittäin kovassa seurassa. Orrin saavutukset NHL:ssä ovat lukemattomat. Hän tykitti uransa 657 ottelussa tehot 270+645=915. Leetchin ura ei ollut kehno sekään. Pakki takoi NHL-urallaan 1205 otteluun tehot 247+781=1028.

Toinen ehdokas parhaan tulokkaan Calder Trophyn voittoon on Colorado Avalanchen Cale Makar. Hän ei jäänyt paljoa Hughesistä jälkeen tehopisteissä mitattuna, vaikka hän pelasi huomattavasti vähemmän otteluita. Makar nakutti 57 peliin tehot 12+38=50.