Ossi Väänänen vieraili viimeisimpänä suositun Kimanttia-podcastin vieraana.

Entinen huippupuolustaja muisteli jaksossa NHL-aikojaan, josta esille nousi hieman erikoisempi ja nolompi kertomus.

Kaudella 2000-2001 Väänänen kiekkoili Phoenix Coyotesissa, ja seurakaverina pelasi muun muassa Jeremy Roenick, jonka kanssa suomalaispuolustaja oli samaan aikaan suihkussa yhden harjoitusottelun jälkeen.

– Päädyin Roenickin kanssa kahdestaan suihkuun. Se oli mulle silloin vielä vähän mystinen hahmo ja NHL:n supertähti. Mua kaduttaa, kun mä kerron tän. Mutta katsoin vasemmalle Roenickia, sitten se katsoi mua, enkä tiedä, mistä mulle tuli edes mieleen, mutta kysyin: ”You wanna see the bomb?” (Haluatko nähdä pommin?).

– Sitten se katsoi mua vähän ihmeissään ja nyökkäsi. Sitten vedin ässän hihasta ja näytin sille ”pippelitemppupommin”, jossa pidät vähän kiinni tuosta (peniksen) edestä, pisutat ja sitten se paisuu ja vähän niin kuin räjähtää (kun päästät otteesta irti).

– Mä en tiedä, miksi mä tein sen. Enkä ole ylpeä tästä. Mutta kumminkin mä sen tein. Roenick oli seurannut tarkkaan koko tilanteen ja seuraavaksi hän katsoi mua, pyöritti päätään ja sanoi: ”You’re a fucked up kid”. (Sä olet tyyppi sekaisin), Timonen kertoi podcastissa Antti Mäkisen ja Kimmo Timosen nauraessa koko ajan taustalla.

Halutessasi voit kuunnella Kimanttia-jakson kokonaan tästä.