Vancouver Canucksissa oli hieman alle kymmenen vuotta sitten täysi maalivahtisirkus päällä. Seuralla oli kaksi kovan kaliiberin maalivahtia, Roberto Luongo ja Corey Schneider, joista toinen oli pakko saada kaupatuksi. Seurajohto yritti päästä eroon Luongosta, mutta lopulta joutui kauppaamaan Schneiderin.

Luongon kirittäjäksi tuli huippulupaava Eddie Läck. Nuori ruotsalainen nousi jopa Luongon ohi ykkösvahdiksi, mutta Vancouverissa ei silti oltu tyytyväisiä. Hänet päädyttiin kauppaamaan Carolina Hurricanesiin, mistä alkoi uran nopea hiipuminen. Kaudella 2018-19 Läck pelasi vain kuusi AHL-ottelua.

Nyt ruosalaisvahti on löytänyt itselleen uuden uran jääkiekon ulkopuolelta. Hän on ryhtynyt kiinteistövälittäjäksi. Ruotsalainen ei myy mitä tahansa pirttejä vaan luksuslukaaleja, joita esitteli muun muassa Twitterissä.

– Yksi parista listatusta kiinteistöstä, mutta sain juuri myytyä tämän kauniin kodin asiakkaalle tänään. Halusin vähän kehuskella, Läck kirjoittaa.

Eddie Lack🇸🇪🇺🇸🇨🇦

@eddielack
One of few real estate posts but just closed on this beautiful house for a client today. Just wanted to brag a little but I guesss😉 please follow @eddielackrealestate on Instagram for more info. Thank you 🌵🍾😍🥃