Yksikään NHL-seura ei poiminut odotetusti Washington Capitalsin perjantaina siirtolistalle heivaamaa kohupelaaja Brendan Leipsiciä riveihinsä 24 tunnin aikaikkunan puitteissa, vahvistaa Washington Postin toimittaja Samantha Pell.

Törkyviesteistä kiinni jäänyt hyökkääjä saa kohuviestiensä myötä sanoa todennäköisesti hyvästit NHL-uralleen, joskaan vaikutus ei suinkaan rajoitu pelkästään pelaajaan itseensä. Myös samaan viestiryhmään kuulunut hyökkääjän nuorempi veli, yliopistosarjassa kiekkoileva Jeremy Leipsic on saanut kenkää Manitoban yliopistojoukkueesta kohun saattelemana.

25-vuotias isoveli Brendan joutui valtavan kohun keskelle aiemmin viikolla, kun miehen sosiaalisessa mediassa kavereilleen lähettämät törkyviestit mm. muista NHL-pelaajista ja näiden puolisoista vuosivat julkisuuteen. Lue viestien sisällöstä tarkemmin täältä.