Washington Capitalsin hyökkääjä Brendan Leipsic on joutunut valtavan kohun keskelle. Hänen kymmenet naisia ja muita NHL-pelaajia pilkkaavast viestit Instagram-ryhmäkeskustelusta vuodettiin nettiin. Ryhmään kuului myös Florida Panthersin pelaaja Jack Rodewald.

Viesteissään Leipsic arvostelee todella rumaan sävyyn useiden naisten ulkonäköä ja painoa. Yhdessä viestissä hän haukkui hyökkääjä Tanner Pearsonin vaimoa, kun joku oli jakanut kuvan kiekkoilijan vaimosta heidän lapsensa kanssa kaukalon laidalla.

– Katsokaa kuinka läski Pearsonin vaimo on lol, Leipsic kommentoi kuvaa.

Leipsicin viestit sisälsivät lisäksi huorittelua, alatyylisiä kuvauksia seksuulisista kanssakäymisistä sekä rasismia. Suurin osa ihmisvihasta oli kohdistettu naisille, mutta osansa saivat myös hänen ketjukaverinsa Nic Dowdin ja Garnet Hathawayn, kun hän ensin jakoi kuvan heistä.

– Minun ketjukaverini. Voitteko uskoa? Vittu, että he ovatkin luusereita, Leipsic kirjoittaa.

Osansa sai myös Vancouver Canucksin Jake Virtanen, joka julkaisi kuvan kavereistaan.

– Helposti surkein porukka koko maailmassa.

Voit tutustua Leipsicin kirjoituksiin alla olevasta twiitistä.

Lue myös: Brendan Leipsic pyytää kohukommenttejaan anteeksi – NHL lätkäisi maksimisakot