Huhupuheille stoppi! St. Louis Blues ei halua kaupata konkarihyökkääjäänsä – sen sijaan ura päättymässä

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin Alexander Steenin nimi on noussut viimeaikoina siirtohuhuihin.

St. Louis Post-Dispatchin toimittaja Tom Timmermannin mukaan huhut voi heittää kuitenkin romukoppuun. Blues nimittäin tuskin kauppaa 36-vuotiasta konkariaan mihinkään. Toimittajan mukaan Steen on lopettamassa pelaajauransa kuluvan kauden jälkeen, joka on helpoin tilanne myös Bluesille, joka ei haluaisi kaupata tärkeää pelaajaansa muualle.

– Kaikki haluavat ostaa Steenin aina ulos. Joukkue rakastaa häntä. Pelaajat rakastavat häntä. Hän on johtaja jäällä ja sen ulkopuolella. Pelkästään näistä syistä joukkueelle olisi erittäin vaikea asia kaupata hänet muualle. Todennäköisin skenaario on, että Steen jää eläkkeelle tämän kauden jälkeen, Timmermann kertoo.

Steenin kohdalla huhut lähtivät liikkeelle sen vuoksi, että Bluesin olisi tehtävä palkkakattoonsa tilaa pitääkseen kiinni puolustaja Alex Pietrangelosta, jonka sopimus on katkolla tänä kesänä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!