Edmonton Oilersin hyökkääjä Colby Cave menehtyi eilen aivoverenvuotoon. Hän oli kuollessaan vain 25 vuoden ikäinen.

Pohjois-Amerikan kiekkopiireissä Caven yllättävä poismeno on otettu erittäin raskaasti. NHL-joukkueet ja useat pelaajat ovat ottaneet osaa perheen suruun.

– En ymmärrä mitään tästä. Tiedän ainoastaan, että Colbya tullaan ikävöimään suuresti. Mahtava henkilö, jolla oli erinomainen asenne joka toi hymyn kaukaloon joka päivä. Syvimmät osanottoni hänen perheelleen. Lepää rauhassa Caver, Edmonton-hyökkääjä Sam Gagner muisti edesmennyttä joukkuetoveriaan.

– Lepää rauhassa Colby Cave. Sydäntä särkevää kuulla nämä uutiset tänä aamuna. Hän oli pelaaja, joka kilpaili kovaa ja pelasi oikealla tavalla aina, kun pelasin häntä vastaan. Ajatukseni ja rukoukseni ovat hänen perheen ja lähimmäisten luona, Blake Coleman kirjoittaa.

Myös Wayne Gretzky otti osaa perheen suruun.

– Janet ja minä olemme todella surullisia, kun saimme kuulla Colbyn poismenosta. Hän oli loistava jääkiekkoilija, jolla oli kirkas tulevaisuus, mutta hän oli sitäkin parempi persoona. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat hänen vaimonsa Emilyn ja hänen koko perheensä luona, Gretzky kirjoittaa.