KHL-seura Moskovan Dynamon paidassa tällä kaudella hurjat 31 maalia ja 63 tehopistettä 58 runkosarjapelissä mättänyt laitahyökkääjä Dmitrij Jaskin jatkaa uraansa itäliigassa myös ensi kaudella.

R-Sport uutisoi 27-vuotiaan voimahyökkääjän solmineen yksivuotisen jatkosopimuksen venäläisseuran kanssa.

Jaskin siirtyi KHL:ään täksi kaudeksi pelattuaan sitä ennen syksystä 2012 asti Pohjois-Amerikassa. NHL:ssä entinen 2. kierroksen varaus on edustanut St. Louis Bluesia sekä Washington Capitalsia. 303 NHL-peliä ovat tuottaneet miehelle toistaiseksi vaatimattomat tehot 27+42=69.

Jaskinin päätöstä siirtää NHL-unelmaansa myöhemmäksi voitaneen pitää joka tapauksessa yllättävänä, olisihan KHL:n piste- sekä maalipörssin kakkosmiehelle ollut kuluvan kauden näytöllä taatusti tarjolla muhkea tilipussi myös NHL:n puolelta.