VISA: Kellä on NHL:n historian paras laukausprosentti? Tämän kaikkien aikojen snaipperin ura loppui aivan liian aikaisin

© Kuva: Getty Images

NHLSuomi.com tarjoaa pitkänperjantain ratoksi pientä pähkinää purtavaksi NHL-kiekkofaneille.

Kysymyksemme on tällä kertaa poikkeuksellisen haastava, mutta uskomme, että osa teistä voi löytää vastauksen viimeistään vihjeiden avulla.

Kellä pelaajalla on NHL:n historian (kaudesta 1959-60 lähtien) paras laukausprosentti?

Vihje 1.

Tämä rightin puolen hyökkääjä ampui urallaan 1044 laukausta, joista 247 päätyi verkkojen perukoilla. Pelaajan laukausprosentti oli hämmästyttävä 23,7. Kyseinen lukema on NHL:n historian kovin, kun vähintään 800 laukausta ampuneet lasketaan.

Pudotuspeleissä tämä pelimies yltyi aina liekkeihin, sillä hän on laukonut keväisin maaleja hurjalla 33,65 prosentin varmuudella. Lukema on NHL:n ylivertainen ennätys, kun seuraavana tulevan Jake Guentzelin prosentti on 24,7.

Vihje 2.

Tämä Pittsburgh Penguinsin kakkosvaraus (2.) joutui lopettamaan uransa vasta 28-vuotiaana loukkaantumisen takia.

Tätä Pittsburgh Penguinsia, Edmonton Oilersia ja Buffalo Sabresia edustanutta hyökkääjä pidetään kiekkopiireissä yhtenä kaikkien aikojen kliinisimpänä snaipperina.

Vihje 3.

Tämän pelimiehen palkintokaappia komistaa kaksi Stanley Cup -sormusta. Hän ampui Stanley Cup -mestaruuden ratkaisseen maalin Edmonton Oilersille keväällä 1990.

– Ei ole kahta kysymystä, etteivätkö aikani Edmontonissa ja kruununa kaksi Stanley Cupia olisi olleet urani ehdoton kohokohta. Pelaaminen Gretzkyn ja Kurrin kanssa oli ainutlaatuinen mahdollisuus, hän kertoi tuoreessa Jatkoaika.comin haastattelussa.

Vihje 4.

Nimikirjaimet CS omaava kiekkomies toimii nykyään CBC:n Hockey Night in Canadan asiantuntijana.

Näet oikean vastauksen klikkaamalla artikkelin lopusta seuraavaa sivua (2):

KATSO MYÖS NÄMÄ: 

VISA: Kuka on NHL:n kovin jäähyjenkalastaja viimeiseltä 10 vuodelta? Tätä sympaattista peluria ei moni uskoisi rottapelaajaksi

VISA: Kuka pelaaja on kerännyt eniten eri NHL-seuroja urallaan? Tätä yli 1000 NHL-ottelun miestä ei moni tiedä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.