Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja toipuu kolmesta eri leikkauksesta – Chicago ostamassa sopimuksen ulos?

© Kuva: Getty Images

Kolme Stanley Cup -mestaruutta sekä olympiakullan loisteliaalla urallaan voittanut puolustaja Brent Seabrook toipuu parhaillaan kolmesta erillisestä leikkauksesta.

34-vuotias Chicago Blackhawksin pitkäaikainen luottopuolustaja kävi joulukuussa viiden viikon sisään kolmessa erillisessä operaatiossa, joissa korjailtiin miehen oikea olkapää sekä molemmat lonkat.

Miehen tuoreen Instagramiin lisäämän videopostauksen perusteella voitaneen sanoa, että puolustajan toipuminen on hyvässä vauhdissa. Seabrook ottaa videossa osaa punnerrushaasteeseen, jossa tavoite on tehdä 50 etunojapunnerrusta. Ainakin miehen olkapää vaikuttaisi olevan näytteen perusteella kunnossa (katso video artikkelin lopusta).

Seabrookin jatkaminen Chicagossa tai ylipäätään NHL:ssä on joka tapauksessa kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys. Rajusti aiempaa suoritustasoaan viime vuosina menettäneen konkarin jättimäinen, 6,875 miljoonan dollarin vuositulot takaava sopimus umpeutuu vasta kesällä 2024.

NHL:n johtokunta harkitsee parhaillaan poikkeussääntöä, joka mahdollistaisi jokaiselle joukkueelle yhden sopimuksen ulosostamisen ilman palkkakattosanktioita. Mikäli poikkeussääntö otetaan käytäntöön, uskotaan Blackhawksin ostavan Seabrookin välittömästi ulos sopimuksestaan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!