Tshekkihyökkääjä Radim Zohorna on herättänyt hurjaa kiinnostusta NHL-seuroissa. Asiasta kertoi tshekkiläinen kiekkosivusta hokej.cz, joka haastatteli tshekin pelaaja-agentti Robert Spalenkaa.

23-vuotias Zohorna pelasi ensimmäisen täyden kautensa Tshekin pääsarjassa. Hän nakutti 46 ottelussa tehot 10+12=22. Zohornaa ei ole varattu NHL:ään. Varresta häneltä löytyy mittaa 198 senttimetriä ja painoa 101 kiloa.

– Radim kiinnosti jo viime kaudella ja jotkut joukkueet olisivat halunneet hänet. Mutta Radim halusi kehittyä ja pysyä vielä kotimaassaan. Hän ei omasta mielestään ollut vielä valmistautunut parhaansa mukaan lähtöön Pohjois-Amerikakan, agentti kommentoi.

– Kiinnostusta on tällä hetkellä todella paljon. Olemme keskustelleet jo yhdeksän NHL-seuran kanssa. Nyt meidän täytyy arvioida tilanne ja valita, minkä vaihtoehdon otamme.