Maaliskuun alussa Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Artturi Lehkosen luistimesta epäonnisesti osuman silmäänsä saanut New York Islandersin puolustaja Johnny Boychuk kärsii edelleen heikosta näkökyvystä.

– Kun turvotus laskee, se (näkökyky) tulee olemaan parempi. Tällä hetkellä näkökykyni on ehkä 60-prosenttinen silmässä, johon osuma tuli, Boychuk päivitti tilannettaan Newsdayn haastattelussa.

Ennen koronakaranteenia jo kevyen harjoittelun aloittaneen Boychukin kannalta NHL:n pelitauko tuli otolliseen aikaan. Mikäli NHL-kausi vielä jatkuu, olisi Boychukin saaminen takaisin pelikuntoon Islandersille tärkeä uutinen. Hyvänä laukausten blokkaajana ja oman pään puolustajana tunnettu Boychuk on pelannut tällä kaudella keskimäärin 17 minuuttia illassa.

Video Boychukin karmeasta loukkaantumisesta nähtävissä alta: