Tampa Bay Lightningin hankinnat siirtotakarajalla ovat herättäneet paljon kummastusta NHL-fanien keskuudessa. Ensin seura hankki Blake Colemanin New Jersey Devilsistä vaihdossa Nolan Footeen ja vuoden 2020 ensimmäisen kierroksen varausvuoroon.

Seuraavaksi Tampa Bay hankki Barclay Goodrow’n ja kolmoskierroksen varauksen San Jose Sharksista. Hintana oli jälleen ykköskierroksen varaus ja hyökkääjä Anthony Greco.

Kumpikin hankinnoista ovat alempien ketjujen duunaripelaajia. Ykkösketjun varausvuorot ovat sen roolin pelaajista todella kova hinta.

NHL-toimittaja Frank Seravalli selitti Twitterissä, miksi Tampa Bayn peliliikkeet kävivät järkeen.

– Tässä on kyse rahasta. Goodrow (925 000) ja Coleman (1,8m) ovat kumpikin kiinnitetty myös ensi kaudeksi halvoilla sopimuksilla, ja luvassa on taas yksi tiukka taistelu palkkakattoa vastaan, Seravalli kirjoittaa.