Jättipalkkainen NHL-floppi nostettiin viimein New York Islandersin kokoonpanoon

New York Islanders on kutsunut lähes koko kauden AHL-seura Bridgeport Sound Tigersissa pelanneen konkarihyökkääjä Andrew Laddin NHL-kokoonpanoonsa.

34-vuotias entinen Winnipeg Jets -kippari tienaa tästä kaudesta hurjaa 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Vain yhdessä NHL-pelissä kauden mittaan esiintynyt Ladd on pelannut kuluvalla kaudella AHL:ssä 34 peliä tehoin 11+3=14.

Kutsun Bridgeportista emoseura Islandersin kokoonpanoon sai myös suomalaishyökkääjä Otto Koivulan AHL-seura Bridgeport Sound Tigersista emoseuran riveihin NHL:ään. Tällä kaudella uransa ensimmäiset seitsemän NHL-ottelua ilman tehopisteitä pelanneen 22-vuotiaan Ilves-kasvatin toinen kausi Pohjois-Amerikassa on sujunut pääosin farmiliigan puolella, jossa 193-senttinen ja 100-kiloinen hyökkääjäjärkäle on pelannut toistaiseksi 36 peliä tehoin 9+13=22.

LUE MYÖS: Artemi Panarin yhä katkera vuosien takaisesta treidistään Columbukseen – paljastaa nyt vaietun yksityiskohdan

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!