Vaihtopenkille taannoin kesken St. Louis Bluesin ja Anaheim Ducksin pelin lyyhistyneen Jay Bouwmeesterin tilasta on viestittävänä vihdoin parempia uutisia.

Defibrillaattorilla pelastettu pelaaja leikattiin viime viikolla ja hänelle on myös asennettu sydämentahdistin. 36-vuotias pakki pääsi tapaamaan äskettäin joukkuekavereitaan.

– Sydämeni alkoi tykyttämään, kun näin hänen tulevan huoneeseen. Se oli outo tunne, mutta oli toki upeaa nähdä hänen hymy, kanadalainen joukkuekaveri Jaden Schwartz kertoi Fox Sportsin Twitter-tilillä.

Bally Sports Midwest

@BallySportsMW
Jaden Schwartz on getting to see Jay Bouwmeester this morning: "Pretty amazing seeing him and seeing him smile. He was in a good mood, so he brought us some energy. Obviously we've missed him a lot and we've been worried, so it's nice having him back here with us." #stlblues

Kolmen kullan klubiin olympiavoitolla, Stanley Cupilla ja MM-kullalla kuuluva pelaaja oli tapaamisen aikaan hyvällä tuulella.

– Hän myös toi meille energiaa. Olemme kaivanneet häntä ja olemme olleet huolissamme.

– Oli upeaa saada hänet takaisin keskuuteemme, Blues-pelaaja Schwartz sanoi.

Pelaaja sai aiemmin helmikuussa sattuneessa traagisessa tapauksessa nopeasti ensiapua Ducksin henkilökunnalta. Bluesin tiedotteen mukaan Bouwmeester oli tajuissaan, kun häntä kuljetettiin tuolloin sairaalaan tutkimuksiin.

Lisäksi jo kohtauksen jälkeen kerrottiin, että pelaajan olo oli jo silloin kelvollinen tapahtumiin nähden.