New Jersey Devilsin GM:llä Tom Fitzgeraldilla oli vauhdikas sunnuntai, kun ensiksi hän kauppasi kapteeni Andy Greenen New York Islandersiin, ja vain tunteja myöhemmin hyökkääjä Blake Coleman vaihtoi Tampa Bay Lightningin riveihin.

Jos Fitzgeraldin puheita on uskominen, niin lisää vaihtokauppoja on pian tulossa.

– Olen saanut paljon puheluita. Joukkueet ovat soitelleet ja kyselleet, mitä ajattelen tällä hetkellä. Olen ollut heille hyvin avoin tilanteestamme. En aio vain antaa pelaajia pois, mutta en ole myöskään sanonut kellekään, että joku pelaaja ei olisi saatavilla, Fitzgerald avasi NHL.comille.

Ensimmäistä kauttaan GM:nä toimiva Fitzgerald lisäsi kuitenkin hetkeä myöhemmin, että seuraikoni Travis Zajac ei ainakaan ole saatavilla.

– Moni NHL-seura on kysellyt mikä tilanteemme on tällä hetkellä. Puhelimeni tulee varmasti soimaan yhä useammin, kuin mitä se eilen teki. Odotan innolla organisaatiomme etenemistä – meillä on pelaajia, jotka pystyvät edesauttamaan meitä siinä, GM jatkoi.

Devilsin kirkkaimpana tavoitteena on kasata menestyvä joukkue nuorten lahjakkuuksien Nico Hischierin ja Jack Hughesin ympärille.

– Minun tavoitteeni on se, jos siis saan jatkaa tässä GM:n roolissa, niin koota sellaisia pelaajia sentterien (Hischierin ja Hughesin) ympärille, jotka olisivat samaa ikäluokkaa ja kasvamassa samassa elämän vaiheessa, Fitzgerald sanoi.