Kaapo Kakko nousi New York Rangersin sankareiden joukkoon, kun joukkue nappasi yön NHL-kierroksella maukkaan 4-1-voiton Los Angeles Kingsistä.

Nuori suomalainen iski ottelun voittomaalin kolmannessa erässä. Osuma syntyi Kings-pakiston pahan ajatuskatkon seurauksena – nuori suomalainen jäi täysin vapaasti maalin edustalle. Joukkuekaveri Filip Chytilin taidokas syöttö löysi Kakon namupaikasta.

Kauden kahdeksas maali teki hyvää Kakolle. Nuoren suomalaisen edellinen maali NHL:ssä nähtiin 2. toukokuuta. Yli kuukauden kuiva putki katkesi hyvään saumaan.

– On aina hieno fiilis tehdä maali. En nähnyt kiekkoa, mutta yritin vain osua kiekkoon. Se oli hieno syöttö minulle, Kakko tunnelmoi Rangersin sivuilla.

Kahdeksas maali antaa uskoa tulevaan. Toisaalta nuori hyökkääjä on parantanut otteitaan kauden mittaan. Pirteät otteet tuovat itseluottamusta.

– Olemme saaneet rakenneltua paljon paikkoja pelistä toiseen. Se on tärkeää. Välillä kiekot eivät ole menneet sisään, mutta toivottavasti tämä ensimmäinen maali helpottaa siihen, Kakko pohti.

Lue myös: Kaapo Kakon voittomaali oli historiallinen osuma – vastaavaan pystytty vain kerran koko Rangersin historiassa

Katso Kakon maali tästä:

NHL

@NHL
Right on the money for Kaapo Kakko.