Kaapo Kakko oli New York Rangersin sankari, kun joukkue kaatoi Los Angeles Kingsin viime yönä. Suomalaistulokas iski joukkueensa voittomaalin. Voit katsoa osuman tästä.

Kakon tulokaskausi on ollut pitkälti opettelua NHL-tason vaatimuksista, eikä suomalainen ole päässyt mässäilemään tehopisteillä. Silti Rangersin historiassa ei ole koskaan nähty tehokkaampaa 18-vuotiasta pelaajaa.

Voittomaalitkin ovat olleet harvinaisia Kakon ikäisille pelaajille. Suomalaistulokas on tehnyt tällä kaudella kaksi voittomaalia, ja vastaavaan on pystytty Rangersin historiassa ainoastaan kerran.

Viimeksi 18-vuotias pelaaja pystyi iskemään kaksi voittomaalia tulokaskaudellaan, kun Manny Malhotra heilutti verkkoja kaudella 1998-99. Malhotran osumista on aikaa jo yli 20 vuotta, ja hänkin teki voittomaaleja vain kaksi. Yksi voitto-osuma lisää nostaisi Kakon Rangersin kaikkien aikojen ykköseksi.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Kaapo Kakko became the second 18-year-old player in @NYRangers history to score two game-winning goals in a single season, joining Manny Malhotra (1998-99). #NHLStats