St. Louisin ruotsalaishyökkääjä sai kanadalaismedian raivon partaalle: ”Täysi vitsi”

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin hyökkääjä Alexander Steen pelasi hiljattain tuhannen ottelunsa NHL:ssä. Ottelu sattui sopivasti vieraissa Winnipeg Jetsiä vastaan, sillä Winnipeg on Steenin kotikaupunki. Ruotsalaishyökkääjä on hankkinut Kanadan kaksoiskansalaisuuden.

Steen oli haluttu kasvo ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Steen kuitenkin kieltäytyi astelemasta toimittajien eteen.

Winnipegiä seuraava toimittaja Mike McIntyre oli Steenin käytöstä poikkeuksellisen tuohtunut Twitterissä.

– Alex Steen oli välittämättä mediasta ottelun jälkeen ja PR-väki, joka oli aiemmin sanonut hänen olevan tavattavissa, ei tehnyt asialle mitään, vaikka hän pelasi tuhannen ottelunsa kotikaupungissaan ja häntä haluttiin haastatella. Täysi vitsi, McIntyre vuodattaa.

– Selitykseksi annettiin, että Alex Steen ei halunnut vetää huomiota itseensä, eikä hän ollut tyytyväinen peliinsä, joten hän ei halunnut jutella. Aika heikko selitys, kun häntä kunnioitettiin kotikaupungissaan fanien ja Jetsin toimesta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!