Buffalo Sabresin ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin pyörii harvoin otsikoissa, vaikka hän onkin yksi NHL:n mielenkiintoisimmista nuorista pelaajista. Hän nousi NHL:ään vain 18-vuotiaana ja iski tulokkaana puolustajan paikalta maukkaat 44 tehopistettä.

Tällä kaudella Dahlinin pistetahti on parantunut entisestään. Hän on iskenyt 43 otteluun tehot 3+26=29.

Viime yönä napatulla syöttöpisteellään Dahlin nousi Bobby Orrin ohi NHL-historian tehokkaimmista teini-ikäisistä puolustajista listalla. Dahlin on kerännyt 125 ottelussa 73 tehopistettä, kun Orr ehti teini-ikäisenä kerätä 72 pistettä.

Dahlin on nyt NHL-historian neljänneksi tehokkain teinipakki. Hänen edellään ovat enää Phil Housley (132), Ray Bourque (79) ja Rick Hampton (76).

StatsCentre

@StatsCentre
While his #Sabres season continued to sputter with a loss to the Habs on Thursday, Rasmus Dahlin collected an assist on his team's only goal of the night to move past another legend on this list of accomplished teenage blueliners