Mestiksessä pelaava TUTO Hockey julkaisi tiistaina sarjaan poikkeuksellisen kovalla ansioluettelolla saapuvan pelaajahankinnan.

Turkulaisseura tiedotti päässeensä loppukauden mittaiseen sopimukseen keskushyökkääjä Alexander Nikulinin kanssa. 34-vuotias hyökkääjä on pelannut urallaan 140 AHL-ottelua sekä kolme NHL-ottelua, kun hän edusti Ottawa Senatorsia ja Phoenix Coyotesia vuosina 2007-09.

Viime vuosina kokenut venäläishyökkääjä on pelannut KHL:ssä, jossa hänen tililleen on kertynyt reilusti yli 400 ottelua.

– Odotin tarjousta KHL:stä joulukuun loppuun saakka, jonka jälkeen vaihtoehdot alkoivat siirtyä Eurooppaan. Puhetta oli paljon, mutta konkreettista ehdotusta ei tullut. TUTO teki tarjouksen ja suostuin, sillä en halunnut jättää kautta kokonaan väliin. Haluan edelleen jatkaa jääkiekon pelaamista, Nikulin kommentoi TUTO:n verkkosivuilla