Florida Panthers on tekemässä paluuta pudotuspeleihin kolmen vuoden tauon jälkeen. Seura on tällä hetkellä Atlanttisen divisioonan kolmantena.

Tälläkin kaudella Floridan isoin murheenkryyni on ollut maalivahtipeli. Sergei Bobrovskin torjuntaprosentti on varsin keskinkertainen (89,9), kun ottaa huomioon hänen 10 miljoonan dollarin vuosipalkkansa.

Floridassa on heikkous tunnistettu. Sportsnetin Insider Trading -ohjelmassa paljastettiin, että seura on hankkimassa vahvistuksia.

– Florida Panthersin GM Dale Tallon on etsinyt markkinoilta puolustajaa ja varamaalivahtia auttamaan seuraa pääsemään jatkopeleihin.

Toinen maalivahti olisi Floridalle hyvä vakuutus. Bobrovski on tullut urallaan tunnetuksi siitä, että hän sulaa pudotuspeleissä. Lisäys puolustukseenkaan ei olisi haitaksi.

– On ollut puhetta, että Panthers on kiinnostunut Ottawa-puolustaja Dylan DeMelosta. Hän on UFA heinäkuussa ja ei ole mitään varmuutta, että hän saisi jatkosopimuksen. Ei ole varmuutta siitä, mikä hintapyyntö olisi.

26-vuotias DeMelo pelaa kehnoa kautta. Hän on kerännyt 38 ottelussa vain seitsemän syöttöpistettä. Viime kaudella hän nakutti 77 otteluun tehot 4+18=22.