NHL:n tähdistöviikonloppuun valmistautuvilta pelaajilta kysyttiin NHL:n mediatilaisuudessa näiden suosikkipelaajista muut urheilulajit mukaan lukien.

Varsinkin jenkkipelaajien keskuudessa suosituimmaksi nousivat amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan pelaajat. Eurooppalaisista taas jalkapallo ja tennis olivat pelaajien suosiossa. Alla pelaajia vastauksia.

Tyler Seguin: Tom Brady (NFL-pelinrakentaja). Mestari aina uudelleen ja uudelleen. Hänellä on nälkä jatkaa samaa vuodesta toiseen. Haluaisin nähdä läheltä, miten hän tekee sen.

Jaccob Slavin: Tim Tebow (ex-NFL-pelinrakentaja). Johtuen hänen uskostaan sekä siitä, kuinka hän seisoo sen takana, mitä on. Hänen työmoraaliaan oli upeaa katsella.

Quinn Hughes: Brady, aivan loistava pelaaja. LeBron, Kevin Durant. KD:n koripalloälykkyys on kenties kaikkein korkeimmalla.

Tomas Hertl: Minulla on kaksi. Futiksen puolella olen aina seurannut Cristiano Ronaldoa. Tenniksessä Roger Federer. Olen lukenut heidän kirjansa ja seurannut molempia aina, ennen kaikkea Ronaldoa. Hän on työskennellyt koko elämänsä. Kaikki luulevat, että kyse on pelkästä talentista, mutta hänen valmentajansa kertovat, että hän raataa niin paljon ylimääräistä joka päivä. Hänen saavutuksensa ovat käsittämättömiä.

Jakob Markström: Zlatan.

Nathan MacKinnon: Olen suuri UFC-fani. Odotin Conor McGregorin ottelua. Odotan Habib Nurmagomedovin ja Tony Fergusonin otteluita, ihailen näitä kaikkia. Mielestäni tuo laji on kaiken kaikkiaan melko siisti.

Suurimmaksi suosikiksi nousi silti sveitsiläinen tennislegenda Federer, jonka nostivat ykköseksi niin tämän maanmies Roman Josi, Mark Scheifele, Mark Giordano, Jonathan Huberdeau kuin Tristan Jarrykin.