Ja seuraava tähti jää ulos NHL:n tähdistöottelutapahtumasta – Auston Matthews ei kykene jäälle

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs tiedotti Twitter-tilillään, että sen tähtipelaaja Auston Matthews on yllättäen jäämässä pois viikonlopun tähdistöottelutapahtumasta. Jenkki ei ole läheskään ensimmäinen, kuka hajoaa tapahtuman alla.

Pelaajaa ei nähdä jäällä, mutta hän on mukana St. Louisissa järjestettävässä tapahtumassa. Maalipyssy kärsii jonkin sortin rannevammasta. Pelaajan tilalle tulee Ottawa Senatorsin Brady Tkachuk.

22-vuotias sentteri on painanut tällä kaudella Maple Leafsissa 49 runkosarjan pelissä komeat pinnat 34+23=57 (+14).

NHL-tähdet ovat loukkaantuneet tai kärsineet muista vioista mystisesti yksi toisen perään nimenomaan tähdistötapahtuman alla. Pois ovat jääneet erilaisiin syihin vedoten New York Rangersin Artemi Panarin sekä suomalainen maalivahtikaksikko, Boston Bruinsin Tuukka Rask ja Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!