ECHL:n All Stars -tapahtumassa nähtiin tarkkuuslaukauskilpailussa suoritus, joka alittaa myös NHL:n ennätyksen usealla sekunnilla.

Uskomattoman kovasta suorituksesta vastasi AHL-seura Providence Bruinsin sopimuspelaaja Tommy Marchin, joka edustaa tällä hetkellä ”farmin farmissa” Atlanta Gladiatorsia.

Kyseisessä osiossa pelaajan piti laukoa neljään maalin sisälle sijoitettuun tauluun mahdollisimman nopeasti. Taulut oli sijoitettu maalin kaikkiin nurkkiin. Marchin tarvitsi radan läpäisemiseen ainoastaan viisi kiekkoa ja 2,365 sekuntia.

Kyseisen rata on suoritettu NHL:ssä parhaimillaan Daniel Sedinin toimesta aikaan 7,3 sekuntia, joten aika on ällistyttävän kova. Toisaalta suoritusta seuraamalla huomaa helposti, ettei ECHL:n ilmoittama aika pidä täysin paikkaansa, sillä kello lähtee käyntiin ensimmäisen laukauksen jälkeen – mutta siitäkin huolimatta Marchin suoriutuu radasta selvästi Sediniä nopeammin.

Voit katsoa Marchinin suorituksen alta tai täältä.

Atlanta Gladiators

@atlgladiators
Your 2020 @WarriorHockey @ECHL All-Star Classic Shot Accuracy CHAMP

Stick taps for Tommy Marchin, y’all