Uudenvuodenpäivän talviklassikossa heti ensimmäisessä vaihdossaan sikaillut Dallas Stars-hyökkääjä Corey Perry on noussut jälleen kyseenalaisella tavalla parrasvaloihin.

Minnesota Wild kaatoi Starsin kotonaan murskaluvuin 7-0, ja 34-vuotiaan kanadalaiskonkarin älynväläys nähtiin kamppailun lopulla pelin ollessa 6-0.

Perry tavoitteli tilanteessa kiekkoa ajaen samalla Wild-veskari Alex Stalockia suoraan polvella päähän.

Seurauksena oli torikokous, jonka aikana Stalock antoi Perryn kuulla kunniansa. Vahdin raivo tilanteesta jatkui vielä ottelun jälkeen.

– Paljonko peliaikaa oli jäljellä? Tilanne oli 6-0 tai 7-0. En ymmärrä miksi ei voi malttaa mieltään. Siinä tultiin selvästi polvella päähän, Stalock vaahtosi Wildin nettisivulla ja jatkoi:

– Siitä on vain muutamia viikkoja, kun hän jyräsi kaveria ulkoilmaottelussa kyynärpäällä päähän. Hän ei mahda itselleen mitään, toivottavasti tämä otetaan (kurinpito)käsittelyyn. Tälle ei ollut mitään tarvetta ja hän tietää tehneensä väärin, tämä on typerää.

Perry sai tempustaan ottelussa 2+2+10 minuutin jäähyn.

Perry kärsi hiljattain viiden ottelun pelikiellon talviklassikon kyynärpäätaklauksestaan, jossa uhriksi joutui Nashville Predators-pakki Ryan Ellis.

Perryn tuorein tempaus on nähtävissä alla olevalta videolta tai täältä.