Tuukka Rask kolattiin NHL:ssä vaihtoon – poliisi ei puolustanut, sai siksi monoa? ”Jos hän ei suojele joukkuetovereitaan, hänestä on vähän hyötyä”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin vahti Tuukka Rask koki NHL:ssä äskettäin kovia, kun Columbus Blue Jacketsin Emil Bemström kolasi häneltä tajun kankaalle joukkueiden välisen kohtaamisen alkuminuuteilla. Tilanteen jälkeen maalille luisteli Jaroslav Halak, mutta muita jälkiseuraamuksia tuo törmääminen ei aiheuttanut.

Bemströmiä ei siis esimerkiksi muistuttanut kukaan Bruins-pelaaja siitä, että Boston-leirissä moista temppua ei katsottu mitenkään hyvällä. Voi olla, että tämän takia Brett Ritchie lyötiin siirtolistalle – pelaajan olisi pitänyt puolustaa Raskia, mutta eipä toteutunut moinen. Nyt Ritchie saattaa siis siirtyä toiseen joukkueeseen.

Teorian nosti esille Twitter-tilillään toimittaja Joe Haggerty. Näet twiitit täältä ja täältä tai alta.‌

– Brett Ritchie Bruinsin toimesta siirtolistalle. Nyt meillä on vastaus siihen, mitä Bruinsin seurajohto ajattelee siitä, ettei kukaan vastannut (Bemströmin tekoihin) Tuukka Raskin jouduttua pois maalilta, journalisti latasi.

26-vuotias, lähes kaksimetrinen ja satakiloinen kanukki on profiililtaan poliisi. Pisteitä hän ei nakuta, mutta jäähyminuutteja tippuu. Pelaajan nimellä löytyy YouTubesta oikeastaan vain tappelupätkiä.

Haggerty lyttäsi Ritchien täysin.

– (Bruins-luotsi) Bruce Cassidylta kysyttiin, että laitettiinko Ritchie siirtolistalle, koska tältä puuttui fyysinen vastaus Raskin kohtaloon. ”Ei erityisemmin”. Juuh, en osta tuota väitettä. Jos hän ei suojele joukkuetovereitaan, hänestä on todella vähän hyötyä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.