NY Islanders tiedotti Twitter-tilillään Suomen aikaa tiistaiyönä, että se on kutsunut AHL-joukkue Bridgeport Sound Tigersissa pelanneen Otto Koivulan ylös NHL:ään.

New York Islanders

@NYIslanders
#Isles Transaction: Otto Koivula has been recalled from loan (Bridgeport).

Isles pelasi yöllä NY Rangersia vastaan, mutta tuossa kamppailussa Koivula ei päässyt irti. Vaikka kutsu on aina merkki jostain hyvästä, oli Islesin kotisivujen tiedotteen selvennys asiasta luokkaa latistava.

– Hänet kutsuttiin varotoimenpiteenä, koska Casey Cizikas ei pelannut Rangersia vastaan. Cizikas jätti Bruins-pelin kesken nivusen takia.

Eli Koivula palannee alas, kun Cizikas on kunnossa.

Rangers otti yöllä murskaavan 6-2-voiton. Suomalainen on pelannut urallaan kuusi NHL-ottelua pisteittä. Nuo ovat tulleet vyölle tällä kaudella. Farmin puolella saldo on 24 ottelussa mallia 6+10=16.

NY Islandersin juhannuksen 2016 neljännen kierroksen 120. varaus nakutti viikonloppuna AHL:ssä kypärätempun. Häkit syntyivät Laval Rocketin reppuun vain 24 minuutin sisällä toisistaan.

Bridgeport voitti tuon pelin selvästi luvuin 6-3 katkaisten seitsemän ottelun tappiokierteensä. Edellisen voittonsa se oli napannut viime vuoden lopulla.