Buffalo Sabresin on jo pitkään huhuttu haluavan eroon yhdestä puolustajistaan. Samalla joukkueen on arvioitu haluavan vahvistusta hyökkäykseen. Calgary Flamesin on puolestaan raportoitu kaupittelevan Michael Frolikia jo melkein vuoden verran. Vihdoin viime yönä kumpikin seura sai haluamansa. Jotta seurojen palkkakatot eivät ylittyisi, vaihtokauppaan vaadittiin lopulta kolmen seuran yhteistyötä.

Siirtosaaga alkoi, kun Montreal Canadiens kauppasi Mike Riellyn Ottawa Senatorsiin. Vaihdossa kanadalaisseura sai kaivattua tilaa palkkakattoon, viidennen kierroksen varaus vuoron ja Andrew Sturtzin.

Hieman myöhemmin Buffalo kauppasi puolustaja Marco Scandellan Montrealiin vaihdossa neljännen kierroksen varausvuorosta. 29-vuotias puolustaja tienaa kaudesta 4 miljoonaa dollaria. Hän on iskenyt kauden 31 ottelussa tehot 3+6=9.

Buffalo jatkoi seikkailuaan siirtomarkkinoilla ja hankki Frolikin Calgary Flamesista. Hintana oli neljännen kierroksen varausvuoro. 31-vuotias tshekkihyökkääjä tienaa kaudesta 4,4 miljoonaa dollaria. Hän on tällä kaudella iskenyt 38 otteluun tehot 5+5=10.

LUE MYÖS: Toimittajat valitsivat: tältä näyttäisi Leijonien unelmakokoonpano vuonna 2020