The Fourth Period julkaisi sivuillaan listauksen menneen vuosikymmenen viidestä epätasaisimmasta vaihtokaupasta.

Listauksen kärkipaikan valloitti vuonna 2013 tapahtunut Boston Bruinsin ja Dallas Starsin välinen jättikauppa, jonka kapellimestarina toimi Bruinsin surullisen kuuluisa GM Peter Chiarelli.

Kyseisessä kaupassa Bruins antoi Tyler Seguinin, Rich Peverleyn sekä Ryan Buttonin, kun taas Stars tarjosi vastikkeena Loui Erikssonin, Reilly Smithin, Matt Fraserin sekä Joe Morrowin.

LUE MYÖS: Toimittajat valitsivat: tältä näyttäisi Leijonien unelmakokoonpano vuonna 2020

– On ehkä parempi, jos Chiarelli ei katsoisi kauppahistoriaansa, sillä jälleen kerran samainen mies oli kapellimestarina hyvin yksipuolisessa vaihtokaupassa. Chiarelli valitsi jälleen määrän ennen laatua, sillä hän vaihtoi vuoden 2010 kakkosvarauksen Tyler Seguinin Starsille, eikä saanut mitään käyttökelpoista takaisin. Loui Eriksson oli ihan kelvollinen pelaaja Bruinsille, mutta lopulta hänkin jätti joukkueen, kun hänen sopimuksensa päättyi. Fraser, Smith ja Morrow pelasivat kaikki tapahtumaköyhän ajan Bruinsissa, jonka seuraksena jokaista heitä odotti myöhemmin kauppaaminen pois, The Fourth Period -sivustolla kirjoitetaan.

Seguinista on kehittynyt kaupan jälkeen Starsin kirkkain kärkipelaaja, joka on tehnyt texasilaisseuran riveissä pelaamassaan 509 ottelussa kovat 496 tehopistettä.

Katso listaus kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.