NHL:n suurimpiin tähtiin lukeutuvan Taylor Hallin sopimus Arizona Coyotesin kanssa umpeutuu tulevana kesänä.

Supertähden on uumoiltu testauttavan arvonsa vapailla markkinoilla, ja varsinkin yhden seuran uskotaankin lyövän ison tarjouksen tiskiin 28-vuotiaan laitahyökkääjän saamiseksi riveihinsä.

– On mahdollista, että Hall rakastuu Arizonaan ja allekirjoittaa 8-vuotisen jatkon seuran kanssa. Todennäköisemmin hän kuitenkin päätyy vapaille markkinoille, jossa yksi aggressiivisimmista miehen tavoittelijoista on suurella todennäköisyydellä New York Islanders. GM Lou Lamoriellolla on runsaasti tilaa palkkakattonsa alla, jopa sen jälkeen kun seura iskee kovan tarjouksen Mathew Barzalille, Boston Globe kirjoittaa.

Islandersin palkkakattotilanne on Hall-tarjouskilpailun kannalta otollinen, sillä seura on käyttänyt kuudentoista pelaajansa ensi kauden sopimuksiin vasta 64,5 miljoonaa dollaria. Toki myös joukkueen suurin tähti Barzal tulee saamaan kesällä jättäimäisen jatkosopimuksen miehen päätyessä rajoitetuksi vapaaksi agentiksi (RFA).

Hallin saaminen Long Islandille olisi viime vuosina tähtiään menettäneeltä Islandersin seurajohdolta kieltämättä iso hauiksennäyttö muita NHL-seuroja kohtaan. Miehen agentti Darren Ferris kertoi tosin muutama päivä sitten Hallin harkitsevan tosissaan sopimusta myös nykyisen seuransa Coyotesin kanssa.