Arizonan GM paljastaa, miten Taylor Hallin jättisiirto junailtiin maaliin: ”Tämä oli harvinaislaatuinen mahdollisuus”

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes voitti kovan kilpailun Taylor Hallin palveluksista, ja sai napattua tähtihyökkääjän New Jersey Devilsistä aavikolle. Arizonan GM John Chayka oli vieraana NHL Networkin lähetyksessä taustoittamassa, miten siirto saatiin tehtyä.

– Olemme puhuneet tästä jo jonkun aikaa. Keskustelut voimistuivat, kun hänet otettiin pois kokoonpanosta. Jatkoimme keskusteluita, ja tietysti hän oli todella kiinnostava pelaaja, joten samanlaisia keskusteluja oli varmasti paljon käynnissä. Tämä oli harvinaislaatuinen mahdollisuus, ja lopulta löysimme diilin, joka oli hyvä Devilsille ja toivottavasti myös Coyotesille.

Chaykalta kysyttiin myös, millainen osa prosessia päävalmentaja Rick Tocchetilla oli.

– On ollut iso apu tässä prosessi. Aina, kun haluaa tehdä tällaisen siirron, haluaa tehdä joukkueesta paremman. Pelaajan käytön ja kuinka pelaaja sopii pelisysteemiin suhteen on aina hyvä jutella valmentajalle.

Arizona Coyotesia harvoin nostetaan esiin, kun puhutaan mestarisuosikeista. Hall nostaa joukkueen kuitenkin uudelle tasolle.

– Olemme olleet jo viimeiset muutamat vuodet erinomaisia puolustuksellisesti ja maalivahtipelimme on eliittiä. Se on hyvä alku. Meillä on hyviä nuoria palasia ja erinomaisia veteraaneja. Veteraanimme ovat astuneet esiin ja auttaneet kasvattamaan nuoria pelaajia. He ovat ansainneet tämän tilaisuuden katsoa, kuinka pitkälle pääsemme. Meillä non paljon ainesosia mestaruusjoukkueeksi, mutta tarvitsimme hieman apua maalintekoon.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.