Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman tarjosi maanantaina lisätietoja siirtohuhuissa pyörivän New Jersey Devilsin supertähden Taylor Hallin tilanteeseen.

Friedmanin lähteiden mukaan ainakin Arizona Coyotes yrittää tiiviisti havitella Hallia riveihinsä.

Samainen lähde kertoo, että Coyotesin GM John Chayka ei kuitenkaan halua antaa mahdollisessa vaihtokaupassa kirkkaimpia tulevaisuuden timanttejaan kuten Barret Haytonia tai Victor Söderströmiä. Tämän sijaan siirtoneuvottelujen keskipisteenä on toiminut Coyotesin vuoden 2018 kakkoskierroksen varaus Kevin Bahl.

19-vuotias Bahl on parhaillaan Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana valmistautumassa tuleviin MM-kisoihin. 198-senttinen pakkijätti on pelannut tällä kaudella OHL:ssä Ottawa 67:n riveissä 28 ottelua komein tehoin 5+15=20.

Friedmanin mukaan potentiaalinen Hall-kauppa sisältäisi Coyotesin osalta vielä muutakin.

– Uskoisin, että tässä kaupassa olisi enemmänkin liikkuvia palasia kuin Bahl. En tiedä vielä tarkkoja tietoja siitä. Yleinen uskomus on kuitenkin se, että tarjous keskittyisi enemmänkin tulevaisuuden palasiin. Chayka ei kommentoinut aihetta sunnuntaina, mutta muutamat NHL-seurat uskovat, että Coyotes ei lähde tähän kauppaan, jos ratkaisua ei nähdä pian, Friedman avasi.