Montrealin suomalaistykki murskaamassa omia ennätyksiään: ”Tiedän, että minulla on kaikki taidot tehdä tulosta”

© Kuva: Getty Images

Toista kauttaan Montreal Canadiensissa pelaava Joel Armia on kulkemassa hyvää vauhtia kohti yhden kauden maali- ja piste-ennätystään taalaliigassa.

Maaliennätys on viime kaudelta (13) ja piste-ennätys puolestaan Winnipeg Jets-paidasta kaudelta 2017-18 (12+17=29). Kuluvalla sesongilla 26-vuotias laituri on summannut 26 ottelussa jo 15 (10+5) pinnaa.

– Joka kaudella tavoitteeni on olla parempi kuin edellisvuonna. Tiedän, että minulla on kaikki taidot tehdä tulosta ja pelata hyvin, Armia toteaa NHL:n suomenkielisellä nettisivulla ja jatkaa:

– Nyt on tullut onnistumisia. Se on ruokkinut itseluottamusta, ja sitten onnistumisia on tullut vain lisää. En ole kuitenkaan tyytynyt tähän. Haluan koko ajan lisää tulosta ja olla parempi pelaaja.

Hienon alkukauden taustalla ei hyökkääjän mukaan ole mitään suuria poppaskonsteja, hän kertoo aloittaneensa tosin jääharjoittelun paria viikkoa tavanomaista aiemmin.

Armia kertoo kotiutuneensa Montrealiin hyvin ja koko Canadiensin ”suomalaismafia” (Armian lisäksi Jesperi Kotkaniemi ja Artturi Lehkonen) asuu lähellä toisiaan.

– Jesperi asuu samassa talossa pari kerrosta minua ylempänä ja Arsi naapuritalossa, joten kyllä me nähdään jonkin verran. Treeneissä nähdään joka päivä ja pelejä on usein, niin vapaalla ei ehkä niin hirveästi olla keskenämme, ettei kyllästytä toisiimme, Armia nauraa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.