Lähde: Sabres-GM leipoo siirtopommia – teki jo tarjouksen hyökkääjistä: ”Vähintään yksi tai jopa kaksi treidiä”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin vaikea alkukausi on pakottanut GM Jason Botterillin pelaajakaupoille.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger paljasti tuoreessa Insider Trading -lähetyksessä, että Botterill on tehnyt jo tarjouksia muutamasta NHL-hyökkääjästä.

LeBrunin mukaan vaihtokauppojen tekeminen on kuitenkin tällä hetkellä äärimmäisen vaikeaa, sillä usealla joukkueella on haasteita palkkakaton kanssa.

– Botterill on itse asiassa tehnyt jo tarjouksia hyökkääjistä, mutta NHL on hieman jumissa tällä hetkellä palkkakattoon liittyvien asioiden takia. Ainakin yli kymmenellä NHL-seuralla on pelaajia pitkäaikaisten loukkaantuneiden listalla (LTIR), jotka tekevät asioista todella, todella ongelmallisia, LeBrun taustoitti.

Dregerin mukaan on kuitenkin varmaa, että puolustuksen ylimiehityksestä ”kärsivä” Sabres on tekemässä lähitulevaisuudessa peliliikkeitä.

– Ilmassa on kuitenkin yleinen kuvitelma siitä, että Botterill kokee tarpeen vähintään yhdelle, ehkä jopa kahdelle vaihtokaupalle seuraavien viikkojen aikana. Hänen täytyy kuitenkin ensiksi löytää sopiva vaihtopartneri, sisäpiiritoimittaja sanoo.

LUE MYÖS: Sisäpiiritoimittaja: NHL-seurat aloittivat neuvottelut vaihtokaupasta – Johnny Gaudreausta kova paljastus

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!