Sisäpiiritoimittaja: NHL-seurat aloittivat neuvottelut vaihtokaupasta – Johnny Gaudreausta kova paljastus

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti The Instigators -radioshow’ssa, että Buffalo Sabresin GM Jason Botterill ja Calgary Flamesin GM Brad Treliving ovat käyneet kauppaneuvotteluja viime aikoina.

Friedmanin mukaan Treliving haluaa herätellä heikosti kautensa aloittanutta Flames-ryhmää hankkimalla ainakin uuden laitahyökkääjän.

Friedman huomautti samalla, että Flames saattaa myös tarvita puolustajaa, jos T.J Brodie on pidempäänkin sivussa.

Flamesin supertähden Johnny Gaudreaun nimi on myös pyörinyt viime aikoina NHL:n siirtohuhuissa. Friedmanin mukaan yhdysvaltalaistaituri ei kuitenkaan ole liikkumassa, kuin vasta aikaisintaan tulevana kesänä, ja silloinkin vain jättimäiseen vastikkeeseen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!