Huhheijaa! Connor McDavidin pisteiden takominen järjetöntä luokkaa – samaan pystyi Mark Messier 30 vuotta sitten

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersissa järjettömissä liekeissä oleva tähtihyökkääjä Connor McDavid takoo taalajäillä pisteitä ilmiömäiseen tahtiin. Öljypaidat ovat takoneet tällä kaudella 76 häkkiä, ja kanadalaisen pistesaldo on häikäisevä 15+28=43. Edellä koko NHL:n pörssissä on vain joukkuekaveri Leon Draisaitl.

Jos on vire ollut huima koko kauden, niin lähiakoina Edmontonin voimavaran tehoilu onkin ollut sitten jotain käsittämätöntä. Kun 22-vuotias sentteri latoi keskiviikkoyönä 5-2-voitossa San Jose Sharksia vastaan pisteet 1+2=3, iski kanadalainen jo kolmannessa pelissä peräkkäin vähintään kolme pinnaa.

Aiemmin Dallas Starsia vastaan McDavid napsi kolme syöttöpistettä ja sitä ennen Colorado Avalanchea vastaan hän takoi järjettömät tehot 3+3=6. Vähintään kolme pistettä kolmessa peräkkäisessä ottelussa on Oilersin seurahistorian mittapuulla luokkaa historiallinen – luonnollisesti.

Edellisen kerran samaan on pystynyt legendaarinen Mark Messier tammikuun 1990 lopussa. NHL:ssä kautta aikain kolmanneksi eniten pinnoja latonut kanadalainen kiskoi noiden pelien aikana tehot 4+7=11. McDavidilla on kasassa nykyisen putken aikana yksi syöttöpiste enemmän.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.