Vielä viime kaudella Edmonton Oilersin riveissä pelanneen Ty Rattien ammattilaisura on jyrkässä laskussa.

26-vuotias kanadalainen siirtyi täksi kaudeksi KHL:ään, kun hän pääsi sopimukseen Lokomotiv Jarolavlin kanssa, mutta 16 ottelun jälkeen hänen sopimuksensa on purettu. Ura jatkunee kuitenkin todennäköisesti toisessa KHL-seurassa. Asiasta kertoi Sport-Expressin toimittaja Igor Eronko.

Toimittajan twiitti ei kerro syytä Rattien sopimuksen purkamiselle, mutta ainakin tilastojen valossa KHL-kausi oli käynnistynyt kelvollisesti. 16 ottelussa kanadalainen ehti saalistamaan yhdeksän (3+6) tehopistettä.

Vielä viime kaudella Rattie pelasi Oilersissa, jossa hän esiintyi 50 ottelussa tehopistein 4+7=11. Oilersin lisäksi hän on on edustanut myös Carolina Hurricanesia sekä St. Louis Bluesia.

Igor Eronko

@IgorEronko
Lokomotiv bought Ty Rattie's contract out. Rattie scored 9 (3+6) points in 16 games being -4. Expect him to sign with another KHL team