Takavuosien megatähti Pavel Bure myöntää: halusi tuoda kaukaloon sirkustemppuja

© Kuva: Getty Images

Upean NHL-uran vuosituhannen molemmin puolin tehnyt ex-laitahyökkääjä Pavel Bure tunnettiin NHL-vuosinaan sarjan nopeimpana pelaajana ja yhtenä vaarallisimmista maalitykeistä.

Henkeäsalpaavista tempuistaan jäällä muistettava Bure myöntää halunneensa tarjota maksavalle yleisölle aina jotain ylimääräistä.

– Yritin saada yleisön ylös penkeistään ja tehdä jotain hienoa heidän vuokseen. Halusin saada heidät sanomaan, että ”wau, se oli jotain erityistä, eikä pelkkä runkosarjapeli”, Bure myöntää The Athleticille antamassaan haastattelussa.

Miehen pelityyliä verrataan toisinaan NHL:n tämän päivän kuninkaaseen, Edmonton Oilersin supertaitavaan ja -nopeaan Connor McDavidiin. Kanadalainen on tehnyt vaikutuksen myös Buren silmissä.

– Katson toisinaan otteluiden huippuhetkiä. Hän on paljon nopeampi ja vahvempi kuin minä. Uskoakseni Connor on myös isompi. Kaikki nämä kaverit ovat tavallista isompia ja vahvempia. McDavid näyttää isolta kaverilta, jonka luistelu on todella nopeaa, Bure.

McDavid on iskenyt alkukaudella pelaamissaan seitsemässä ottelussa käsittämättömät 17 tehopistettä. Samaan ovat aiemmin yltäneet ainoastaan Mario Lemieux sekä Wayne Gretzky.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.