Columbus Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen tiedotti seuran kotisivuilla myöhään perjantaina, että AHL:ssä kautensa aloittanut Markus Hännikäinen on nostettu ylös. Tämä kävi toteen toisen Blue Jackets -hyökkääjä Josh Andersonin loukkaantumisen takia.

Hänet asetettiin loukkaantuneiden listalle jo 5. lokakuuta alkaen takautuvasti. Anderson hajotti ylävartaloaan tuona päivänä pelatussa Pittsburgh Penguins -ottelussa. Pelaajan tilannetta tarkkaillaan nyt päivä kerrallaan.

Suomalaishyökkääjä Hännikäinen on pelannut kuluvana syksynä kaksi mittelöä Blue Jacketsin farmijoukkue Cleveland Monstersin paidassa. Noissa peleissä tehoja on kertynyt mallia 1+0=1 tehotilaston näyttäessä lukemaa -1.

Hännikäinen on pelannut taalajäillä 91 runkosarjan ottelua pistein 8+7=15 (-8), yhdessä pudotuspeliottelussa pisteitä (-1) ei ole kertynyt.