Jo ennestään kapealla materiaalilla operoiva Edmonton Oilers joutuu tulemaan pitkään toimeen ilman runkosarjan avausottelussa loukkaantunutta luottopuolustaja Adam Larssonia.

Laukausta blokatessaan murtuman jalkaansa saanut ruotsalainen on seuran julkaiseman ensiarvion mukaan sivussa kaukaloista 6-8 viikkoa. Viime kaudella tehot 3+20 netonnut Larsson on Oilers-puolustukselle tärkeääkin tärkeämpi lenkki, pelasihan mies viime sesongilla keskimäärin 21.37 minuuttia ottelua kohti.

Oilers ilmoitti samalla nostaneensa Larssonin paikkaajaksi AHL:sta nuoren Evan Bouchardin. Vasta 19-vuotias Bouchard varattiin NHL:ään Oilersin toimesta viime vuoden varaustilaisuuden 1. kierroksen 10. pelaajana.

LUE MYÖS: Kaapo Kakko tyytyväinen NHL-debyyttiinsä: ”On niitä isoja pelejä pelattu ennenkin”

LUE MYÖS: Suomalaisilla upea yö NHL:ssä – Rantanen ja Donskoi takoivat maaleja liukuhihnalta!