Dallas Starsin ja Boston Bruinsin välinen kamppailu keskeytyi pitkäksi toviksi Stars-puolustaja Roman Polakin loukattua itsensä karmealta näyttäneessä törmäyksessä laitaan.

Polak oli matkalla taklaamaan vieraiden Chris Wagneria, mutta menetti tasapainonsa ja ajautui olkapää ja pää edellä suoraan päin laitaa. Tshekkipuolustaja ei kyennyt tilanteen jälkeen liikuttamaan raajojaan, minkä seurauksena areenalle laskeutui pitkä hiljaisuus jokaisen paikalla olleen pidätellessä hengitystään.

33-vuotias Polak toimitettiin lopulta sairaalaan, jossa tämä oli pystynyt päävalmentaja Jim Montgomeryn mukaan liikuttamaan raajojaan.

Bruinsin ottelut selostavan Jack Edwardsin kommentit pahalta näyttäneen loukkaantumisen jälkeen jättivät joka tapauksessa paljon toivomisen varaa. Selostaja kommentoi jäässä liikkumattomana maanneen Polakin tälliä seuraukseksi ”jääkiekkokarmasta”. Asiaan otti kantaa myös Polakin agentti Allan Walsh, joka ei pystynyt sulattamaan bostonilaisselostajan ala-arvoista käytöstä.

– Mitä tulee Jack Edwardsiin, joka kutsui liikkumattomana jäällä maanneen Polakin loukkaantumista kiekkokarmaksi, olet todellakin pelkkä paskakasa ja täydellinen häpeäpilkku, Walsh meuhkasi Twitterissä kiitellen samalla vastapuolen pelaajien reaktioita tapauksen jälkeen.

Edwardsin möläytys sekä Polakin loukkaantuminen nähtävissä alta löytyvältä videolta:

Mark Powell

@mp2_pgh
And here's Bruins announcer Jack Edwards casually calling Roman Polak's injury "bad hockey karma" just before he was taken off the ice on a stretcher

LUE MYÖS: Järkyttävä menetys! Loukkaantuneen Edmonton-tähden sairasloman pituus selvisi