Jetsin ja Sharksin suomalaispakit väläyttelivät komeasti – saalistivat hienot tehopisteet

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsistä vakiopaikkaa hakeva puolustaja Sami Niku ja San Jose Sharksin organisaatioon siirtynyt pakki Tony Sund äityivät torstain vastaisena yönä iskuun edustamiensa joukkueiden harjoituspeleissä.

NHL:ssä jo aiemmin pelannut Niku saalisti kaksi syöttöpinnaa Jetsin takalinjoilla joukkueen 4-1-voittoon päättyneessä kamppailussa Minnesota Wildia vastaan. Muista Winnipegin sinivalkoisista pelaajista Ville Heinola ja Kristian Vesalainen jäivät pisteittä. Wildin maalilla pikkumustia puolestaan sai pysäytellä Kaapo Kähkönen.

Myös liigajoukkue Vaasan Sportista rapakon taakse tullut Sund summasi kaksi syöttöpistettä Sharksin taipuessa Calgary Flamesin käsittelyssä luvuin 4-6.

Nuorten maailmanmestari Niku on pelannut NHL:ssä urallaan aiemmin 31 runkosarjan ottelua tehoin 2+3=5. Farmin puolella San Jose Barracudassa sarjakautensa todennäköisesti aloittava Sund ei puolestaan ole pelannut ennen tätä kautta ylipäätään missään ulkomailla.


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?