Toronto Maple Leafsin supertähti Auston Matthews sai NHL-kaudelleen lentävän lähdön torstain vastaisen yönä pelatussa harjoitusottelussa Ottawa Senatorsia vastaan, kun hän tykitti kaksi maalia 3-4-tappioon päättyneessä kamppailussa.

Paikallisvihollisten taistelusta tuli odotetun tulinen, eikä yhteenotoilta vältytty. Erityisesti Senatorsin hyökkääjä Scott Sabourin pääsi ärsyttämisellään Maple Leafsin tähtipelaajien ihon alle.

Ottelun jälkeen suurin huomio keskittyi kolmannessa erässä tapahtuneeseen Sabourinin ja Matthewsin väliseen yhteenottoon. Maple Leafsin supertähti oli reagoinut ryttyilevään AHL-peluriin melkoisen jäätävällä tavalla, kun hän yritti tähystellä Senators-pelurin selästä, kuka hän oikein on.

Tapauksesta julkaistiin Twitteriin video, joka keräsi suuren määrän huomiota. Kuten arvata saattaa, Leafs-fanien armeija otti viimeiset seitsemän kautta AHL:ssä pelanneen Sabourinin hampaisiinsa.

NHL:ssä ja AHL:ssä pitkän uran tehnyt kovanaama Paul Bissonnette hyökkäsi nopeasti puolustamaan entistä pelitoveriaan.

– Se on Calder Cup -mestari (AHL-mestari) Scott Sabourin. Hän oli ketjutoverini AHL:ssä. Voisiko joku sanoa ”Pablolle”, että näytä vähän kunnioitusta syvyyspelaajille, Bissonnette laukoi, piikitellen Pablo-lempinimellä nykyään tuuheita viiksiä kantavaa Matthewsia.

Katso tilanne alla olevasta Twitter-linkistä:

Hockey Night in Canada

@hockeynight
Savage move: Auston Matthews was just trying to figure out who this guy was 😂

(It's Scott Sabourin) cbc.ca/1.5289053