Toronto Maple Leafs ja Mitch Marner on tällä hetkellä pahassa pattitilanteessa sopimusneuvottelujen suhteen.

Tuoreimpien tietojen mukaan Maple Leafs oli tarjonnut Marnerille 7-8 vuoden mittaista sopimusta, joka takaisi huiman 11 miljoonan dollarin palkan.

22-vuotias kanadalainen oli kuitenkin kieltäytynyt tästä tarjouksesta, sillä hän toivoo kolmivuotista sopimusta, joka takaisi yhteensä n. 30 miljoonaa dollaria.

The Athletic -lehden toimittaja Craig Custancen mukaan Marnerin haastava tilanne on noteerattu NHL:ssä. Toimittajan mukaan kaksi NHL-seuraa olisi tehnyt Marnerille offer sheet -tarjouksen kesän aikana. Maple Leafs -tähti oli kuitenkin kieltäytynyt näistä tarjouksista.

Nimettömänä pysyttelevä pelaaja-agentti näkee, että ennen NHL-kauden alkua nähdään ainakin vielä yksi offer sheet -tarjous.

– Heinäkuu ei ole se aika milloin tehdään offer sheet -tarjouksia, koska NHL-seurat saavat kesän aikana palkkakattoonsa ylimääräiset 10 prosenttia käytettäväksi, agentti huomautti The Athletic -lehdelle.

Tämä 10 prosentin etu päättyy lokakuun 2. päivä, joten sen jälkeen joillain NHL-seuroilla voi tulla tukala paikka palkkakaton kanssa. Edun päättyminen voi avata muille NHL-seuroille paikan kaapata palkkakaton kanssa taistelevan joukkueen sopimukseton nuori tähtipelaaja.