Yli 700 ottelun NHL-taituri siirtyi KHL:ään ja sai heti potkut – seurapomolta rajua tekstiä: ”Iso munaus – tuli vain rahan takia”

Kanadalaishyökkääjä Kris Versteegin taival Avangard Omksissa jäi viime kaudella pahasti kesken, kun mies potkittiin vain 11 pelatun ottelun jälkeen ulos.

Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja teki 11 ottelussaan vain tehot 3+2, eikä Omskissa totisesti oltu tyytyväisiä kallispalkkaisen NHL-konkarin suorituksiin.

– Mitä Versteegiin tulee, niin hänen peliesityksensä riippuivat paljon hänen motivaatiostaan. Jos pelaajalla on motivaatiota, niin silloin hän tähtää aina parhaaseen tulokseen, eikä välitä henkilökohtaisista pokaaleista tai rahasummista. Ihan rehellisesti, yllätyin Versteegin suhteen. En keskustellut silloin hänen kanssaan, kun teimme sopimuksen, koska olin silloin bisnesreissulla, Avangard Omsk -pomo Alexander Krylov kertoi somekanava Vkontaktessa pidetyssä haastattelussa.

NHL:ssä 643 runkosarjaottelua sekä 93 pudotuspeliottelua pelannut Versteeg jätti hyvinkin karvaan maun Krylovin suuhun.

– Totuus on se, että tämän jääkiekkoilijan hankkiminen oli iso munaus pelillisten asioiden sekä henkilön suhteen. Aloitamme heti etsimään viidettä ulkomaalaisvahvistusta, mutta emme halua toista Versteegiä. Avangard tarvitsee pelaajia, jotka eivät tule tänne vain rahan takia, kiekkopomo lataa.

LUE MYÖS: Hurja siirtohuhu! Rasmus Ristolainen menossa jättikaupassa Detroitiin? Lähde: ”Pysykää kuulolla”


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)